Pmbullies kan u ook kwaliteits kennels leveren:Laag model hondenkennel gemaakt van 35mm dikke pvc panelen. Het dak van de kennel loopt naar achteren af en is gemaakt van bitumen golfplaten met hieronder een underlayment dakbeschot. Aan de zijkant van het hok zit een nachthok. Zowel het nachthok als de ren zijn van buitenaf te openen.


De voordelen van een kunststof kennel op een rijtje:


Kunststof is zeer duurzaam.

Het is gemakkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

Isolerende werking door luchtkamers in het PVC.

Dit hondenverblijf wordt standaard geleverd met een spijlpaneel met een spijlafstand van 5 cm. In plaats van spijlen kunt u ook kiezen voor een gaaspaneel. Verder heeft u de keuze tussen wit en grijs kunsstof.


Standaard zit er in deze hondenkennel alleen een PVC mat in het nachthok, maar we kunnen ook de buitenren van de kennel voorzien van PVC matten. Deze matten zijn 2 cm dik waardoor de hond van de grond ligt en u ook de bodem van de kennel gemakkelijk kunt reinigen.


Voor deze hondenverblijven zijn speciale voersets te verkrijgen die eenvoudig aan het kennelpaneel bevestigd kunnen worden. Ook kunt u in plaats van voor een standaard kennelpaneel, kiezen voor een kennelpaneel met een draaiplateau. Hierdoor kunt u uw hond van buitenaf gemakkelijk voer en water geven.


De standaard afmetingen van deze kennel zijn: 220 x 120 x 120 cm (breedte x diepte x hoogte). Wij kunnen ook een kennel speciaal voor u op maat leveren. Heeft u speciale wensen of ideeën, neem dan contact met ons op.


Deze hondenkennel wordt als bouwpakket geleverd, maar is heel eenvoudig en snel te monteren.Prijzen:


Kennel standaard: € 995,-

Kennel met PVC buitenvloer: € 1085,-

Meerprijs paneel met draaiplateau (incl. 2 RVS bakken): € 65,-Voor het verzenden van een bestelling met dit product rekenen wij per bestelling eenmalig extra verzendkosten van €50.00